24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Emekli Olmuş Öğretmenler Onuruna Yemek Verildi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Emekli Olmuş Öğretmenler Onuruna Yemek Verildi

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Emekli Olmuş Öğretmenler Onuruna Yemek Verildi
Yayınlama: 25 Kasım 2022 Cuma - 1.287
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle emekli olmuş öğretmenler onuruna akşam yemeği verildi.

Eskişehir Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe; İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Serdar Arhan, Şube Müdürü Şenay Sarı Köse, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, emekli olmuş öğretmenlerimiz ve aday öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre konuşmasında; "Tüm misafirlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak "Hepinize canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Emekli olan öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum." dedi. Aday öğretmenlerimize "Yarınlarımızın teminatı olan vatan evlatlarımızı istikbale hazırlamak için yapacağınız tüm çalışmaları yürekten destekliyorum. " ifadelerini kullandı.

Program emekli olan öğretmenlerin, meslek hayatının başındaki öğretmenlere tecrübe, bilgi ve birikimlerini paylaşması ile devam etti.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024