Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi Atatürk Kitaplığı Düzenlenen Törenle Açıldı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi Atatürk Kitaplığı Düzenlenen Törenle Açıldı

Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi Atatürk Kitaplığı Düzenlenen Törenle Açıldı
Yayınlama: 10 Kasım 2022 Perşembe - 1.007
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında Türkiye genelinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Sosyal Bilimler Liselerinde Atatürk Kitaplığı kazandırılıyor. Projeye dâhil edilen Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesine kazandırılan Atatürk Kitaplığı düzenlenen açılış töreniyle birlikte öğrencilerin hizmetine girdi.

Törene Vali Yardımcısı Salih Altun, Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Gamze Berktin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Barış Hancı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Cebeci, Şube Müdürü Burhanettin Elçi, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphanedeki Atatürk Kitaplığını gezerek Okul Müdürü Serpil Cebeci'den bilgiler alan heyet daha sonra kurdeleyi keserek kitaplığın açılışını yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi hakkında bir slayt gösterisinin ardından konuşmalara geçildi.

Program Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fahri Yetim'in yaptığı söyleşi ile sona erdi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024