ESTÜ Mühendislik Fakültesi 18. Mezunlar Buluşması ve Pandemi Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ Mühendislik Fakültesi 18. Mezunlar Buluşması ve Pandemi Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı

ESTÜ Mühendislik Fakültesi 18. Mezunlar Buluşması ve Pandemi Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı
Yayınlama: 7 Kasım 2022 Pazartesi - 1.100
A+
A-

Mühendislik Fakültesi 18. Mezunlar Buluşması ve pandemi dönemi mezunları için düzenlenen mezuniyet töreni 5 Kasım Cumartesi günü yapıldı. Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Onur Kaya, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, 2020 ve 2021 yılları mezunları, mezunların aileleri ve eski mezunlar katıldı.

Rektör Özcan: Mezunlarımız Elçilik Görevi Üstleniyor

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Özcan, son iki yıl pandemi nedeniyle yüz yüze mezuniyet töreni düzenlenemediğini hatırlatarak, “Bugünkü mezunlar buluşmamızı, aynı zamanda bir mezuniyet töreni ile taçlandırmak bizlere ayrı bir heyecan veriyor.” dedi. Prof. Dr. Özcan, ESTÜ mezunlarının ESTÜ’nün tanınırlığının artırılması hususunda birer elçilik görevi üstlendiklerini belirterek, bu durumun kendilerine güç verdiğine dile getirdi.

Mezunlarla bir arada ve iletişim halinde olmanın önemine vurgu yapan Prof. Dr. Adnan Özcan, “Deneyimlerinizi bizlere ve öğrencilerimize aktarmanız çok değerli. Hepiniz bizleri yakından tanıyor ve içinde bulunduğunuz sektörün beklentilerini de bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Sizleri aramızda daha sık görmekten, çeşitli komisyonlarımızda ve danışma kurullarımızda birlikte çalışmaktan memnun olacağımızı ve kapılarımızın her zaman sizlere açık olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

Mezuniyet töreni ve mezunlar buluşmasında Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Kaya, 2020 ve 2021 mezunları adına Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunlarından Nadir Can Söyler ve eski mezunlar adına 1987 yılı Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu Çiğdem Seitz de birer konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanları 2020 ve 2021 yılı mezunlarına diplomalarını takdim etti.  Diploma takdiminin ardından mezunlar kep attı.

Büyük bir coşkunun yaşandığı kep atma töreninin ardından 10’uncu, 20’nci, 30’uncu ve 40’ıncı yıl mezunlarına  madalya ve hediyeler verildi. Törende ayrıca etkinlik sponsorlarına da katkılarından dolayı sertifika ve hediye takdim edildi.

Tören, pasta kesimi ve pilav ikramının ardından sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024