TÜBİTAK Projelerinde Yeni Başarılar Elde Etmek İçin Çalışmalar Devam Ediyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

TÜBİTAK Projelerinde Yeni Başarılar Elde Etmek İçin Çalışmalar Devam Ediyor

TÜBİTAK Projelerinde Yeni Başarılar Elde Etmek İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Yayınlama: 4 Kasım 2022 Cuma - 1.125
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörlüğü iş birliği ile 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen TÜBİTAK 2204 A-B Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış HANCI ve Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK tarafından ortaokul ve lise düzeyinde farklı branşlarda görev yapan 50 öğretmene katılım belgeleri takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN'a desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Organizasyon sürecinde ve araştırma projeleri ile ilgili çalışmalarından dolayı emeği geçen Ar-Ge Biriminin çalışmalarını da vurgulayan TÖRE, Eskişehir'de görev yapan öğretmenlerin vizyonerliğini dile getirerek, TÜBİTAK 2204 kategorisinde geçmiş yıllarda gösterdikleri başarının artarak devam edeceğini belirtti ve eğitim etkinliklerine katılan öğretmenlere teşekkür etti.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024