Tepki çeken o görüntülerdeki kişi yakalandı! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Polis

Tepki çeken o görüntülerdeki kişi yakalandı!

Tepki çeken o görüntülerdeki kişi yakalandı!
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma - 5.788
A+
A-

Eskişehir'de, Filistin'e destek yürüyüşünün ardından yaşanan olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerdeki o kişi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Eskişehir’de Gazze platformunca Filistin’e destek amacıyla düzenlenen yürüyüşün ardından sokakta  yürüyen şahsa küfür edip müdahalede bulunan  H.K.T. (30), gözaltına alındı.

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin yayılması sonrasında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaptı

"Yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli şahıs hakkında TCK'nin 216. maddesinde düzenlenen 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' ve TCK'nin 149/1-c maddesinde düzenlenen 'nitelikli yağmaya teşebbüs' suçlarından soruşturma işlemlerine başlanılmış olup, nöbetçi cumhuriyet savcısınca şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Olayın tüm yönleriyle ve titizlikle araştırıldığı, soruşturma sonuçlanmadan yapılan yanıltıcı ve yönlendirici paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Eskişehir’de akılalmaz olay!



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024