MÜSİAD Eskişehir İhtiyaç sahiplerini ramazan ayında da unutmadı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

MÜSİAD Eskişehir İhtiyaç sahiplerini ramazan ayında da unutmadı

MÜSİAD Eskişehir İhtiyaç sahiplerini ramazan ayında da unutmadı
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe - 1.157
A+
A-

MÜSİAD Eskişehir’den ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapılmaya devam ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir Başkanlığında Yönetimi ve üyeleri ile beraber, Ramazan ayı boyunca binlerce ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek hazırladıkları koli, market çeki ve erzak yardımında bulundu. Birlik beraberliğin ve paylaşmanın en üst düzeyde olduğu ramazan ayında  üyelerinin bağışlarıyla oluşturulan koli, market çeki ve erzak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yardımlaşma ve dayanışma kültürünün önemine vurgu yapan MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada “MÜSİAD olarak her zaman yaptığımız gibi mübarek ramazan ayında hayır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazanda yönetim ve üyelerimiz olarak koli ve erzak dağıtımını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve ailelere  ulaştırdık, ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya geldik, birçok kardeşimizin evine misafir olduk. Ramazan'ın manevi iklimini, birlik ve kardeşlik havasını hep birlikte yaşadık. Dayanışma, yardımlaşma, infakta yarışan bir ümmet olarak Ramazan-ı Şerif’te de kardeşliğimizi pekiştirmeye gayret ettik.” dedi.

Başkan Özdemir, Hayırsever MÜSİAD Üyelerimizin bağışladığı infak, zekât ve fitreleri, muhtaç ailelere ulaştırarak iyiliğin, şefkatin ve güzelliğin yansımasına vesile olan MÜSİAD Yönetimine ve  üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024