Yetimler, Ramazan ayında da unutulmadı. - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

Yetimler, Ramazan ayında da unutulmadı.

Yetimler, Ramazan ayında da unutulmadı.
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi - 2.042
A+
A-

Eskişehir Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Ahmet Yavuzer Cami görevlileri tarafından Ramazan boyunca yetim çocuklara yönelik iftar programları düzenleniyor.

Cami avlusunda düzenlenen iftar programları ile ilgili bilgi veren Uzman İmam Hatib Soner Şahin, cami hizmetlerinin sadece cami içi ile sınırlı olmadığını, bulundukları mahallede çok sayıda yetimin olduğunu ve yetimlere el uzatmanın din hizmetinin bir parçası olduğunu dile getirdi.

Şahin, "Yetimler Allah (cc)'ın bir emanetidir. Yetim kardeşlerimiz için camimizin Müezzini Mithat Tunçer, cami derneğimiz ve hayır severlerin katkıları ile camimizde yetimler için iftar veriyoruz. Yaptığımız çalışmalar sadece camimizin bulunduğu mahalle ile sınırlı değil. Başka mahallelerde ikamet edip iftara gelemeyenler için ise gıda kolileri hazırlayıp adreslerine ulaştırıyoruz. Ramazanın bereketinden istifade etmek için iftar programları düzenlerken diğer aylarda da yetim kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesile ile hem çocuklara umut olmaya hemde onları camiye alıştırmaya çalışıyoruz. Başta Cami derneğimiz ve cemaatimiz olmak üzere bu hayırlı hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024