Eskişehir Umut Kervanı Depremzedelere Umut Oluyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

Eskişehir Umut Kervanı Depremzedelere Umut Oluyor

Eskişehir Umut Kervanı Depremzedelere Umut Oluyor
Yayınlama: 20 Şubat 2023 Pazartesi - 994
A+
A-

Eskişehir’de yaptığı insani yardımlarla adından söz ettiren Umut Kervanı, Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde tüm imkanlarını seferber ederek yaraları sarıyor.

Yaptıkları çalışmalar konusunda açıklamalarda bulunan Eskişehir Umut Kervanı Temsilcisi İdris Aras, "Umut Kervanı olarak yaşanan deprem felaketinden sonra vakfımız acil durum ilan ederek tüm imkanlarını seferber etti. Deprem bölgesinde bulunan aşevlerimiz ve mobil mutfak araçlarımız ile, günlük en az; 70.000 Kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. 6-18 Şubat arasında 1.000.000+ üzerinde kişiye ulaşarak sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak yemek ikramımız hala devam etmektedir. Bunun yanında; gıda kolisi dağıtımı, çocuk bezi, çadır, giysi, battaniye, temizlik ürünleri, soba ve yakacak odun yardımında bulunduk ve çalışmalarımızı hala sürdürmekteyiz." ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Eskişehir’de yaptıkları çalışmalar konusunda konuşan Aras, "Eskişehir Umut Kervanı olarak bizlerde ilk günlerde acil ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik ederek kardeş kuruluşlarla bölgeye gönderdik. Sonraki günlerde ise hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edilmesi için nakdi yardım toplayıp Genel Merkezimize ulaştırdık. Ayrıca şehrimize gelen depremzedelere yönelik yardımlarda bulunduk ve gelmeye devam edenler için çalışmalarımız sürüyor. Depremzede kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, Allah milletimizi bir daha böylesi acı imtihanlarla sınamasın." dedi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024