Ahmet Ataç ekibinin bu tavrından haberdar mı? - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Ahmet Ataç ekibinin bu tavrından haberdar mı?

Ahmet Ataç ekibinin bu tavrından haberdar mı?
Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı - 4.518
A+
A-

Eskişehir gibi hoşgörü ile anılan şehrimizde son günlerde yaşanan görüntüler şehrimize yakışmıyor. Yerel seçimler yaklaştıkça ve anket söylentileri kamuoyuna yansıdıkça adayların veya ekiplerinin gerginlikleri artıyor olmalı ki, Eskişehirde görmeye alışkın olmadığımız görüntüler sık sık yaşanmaya başladı.

Öncelikle bazı adayların afişlerinin yırtıldığı görüntüler yanına bir de rakiplerin reklamlarının önünü kapatmaya yönelik garip uygulamalar yapılması şehrimize yakışmıyor. Seçimlerde belediye imkanlarını kullanarak, belediye adına reklamlar vererek yaşanan uygulamalara bir de rakiplerin reklamlarının önünü kapatmaya çalışmak, bazı reklamların yırtıldığı gibi haberler Eskişehir'de görmeye alışkın olmadığımız görüntüler. 

Demokrasi şöleni olması gereken halkımızın iradesinin sandığa yansıyacağı bir süreçte toplumu germeye gerek var mı? Kim kazanırsa kazansın birlikte yaşamaya devam etmeyecek miyiz? gibi yorumlara neden olan bu garip uygulamaların son bulmasını bekliyoruz. Görüntüleri görenler bu kadar stres kalbi yorar, gerek var mı şeklinde yorumlanıyor..



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024