Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi Cuma günü açılacak - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi Cuma günü açılacak

Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi Cuma günü açılacak
Yayınlama: 14 Mart 2024 Perşembe - 5.040
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ‘Vizyon Projeleri’ içinde yer alan Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nin açılışı, 15 Mart Cuma günü saat 11.00’de yapılacak. Açılış törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Açılışa tüm hemşehrilerinin davetli olduğunu belirten Başkan Kurt, “Hemşehrilerime verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin kıvancını yaşıyorum. Cumhuriyet’in 100’üncü yılına yakışır bir merkez oldu” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Kurt’un Vizyon Projeleri’ arasında olan Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi, 11 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. Saat 11.00’de yapılacak törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

100. Yıl Kültür Merkezi; Yenikent, Yıldıztepe, Gültepe, Büyükdere ve Çankaya mahalleleri başta olmak üzere yaklaşık 80 bin kişiye hitap edecek. 6 katlı olacak olan bu tesiste otopark, iş yerleri, pazar yeri, seminer salonu, etkinlik ve davet salonu, 180 kişilik çok amaçlı salon ve çatı katında da bir sosyal tesis olacak. Ayrıca Vizyon Projeler arasında yer alan Gençlik Stüdyosu’ da 100. Yıl Kültür Merkezi’nde yer alacak. ‘Başkan Kurt’un çalışmaları ile yakından ilgilendiği, düzenli aralıklarla incelemelerde bulunduğu Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi’nin adı Odunpazarı Belediyesi Meclisince alınan kararla Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi olarak değiştirilmişti.

“HEMŞEHRİLERİME VERDİĞİM BİR SÖZÜ DAHA YERİNE GETİRMENİN KIVANCINI YAŞIYORUM”

100. Yıl Kültür Merkezi’nin açılışına tüm Eskişehirlilerin davetli olduğunu kaydeden Başkan Kurt, “Hemşehrilerime verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin kıvancını yaşıyorum. Cumhuriyet’in 100’üncü yılına yakışır bir merkez oldu. Yenikent ve çevre mahallelerden yaklaşık 80 bin kişinin faydalanacağı bu merkez Eskişehir’e, Odunpazarı’na hayırlı uğurlu olsun” dedi. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024