Muammer Karaman yeniden yönetimde - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Muammer Karaman yeniden yönetimde

Muammer Karaman yeniden yönetimde
Yayınlama: 19 Mart 2023 Pazar - 1.192
A+
A-

Eğitim Bir-Sen 7’nci Olağan Kurulunda Ali Yalçın yeniden genel başkanlığa seçilirken, Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman yeni yönetimde de Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

ğitim Bir-Sen 7’nci Olağan Kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) ve Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ın yeniden başkanlığıa seçildiği genel kurulda yeni yönetim de oluşturuldu. 

Muammer Karaman ile devam

Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, yeni yönetimde de Genel Başkan Yardımcısı olarak yer aldı. 

İbrahim Akar ve Eskişehir Şube yöneticileri de katıldı

Genel Kurula, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, yönetim kurulu üyeleri ve Eskişehirli üyeler de katıldı. 

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) ve Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen 7’nci Olağan Kurulu’nda yaptığı konuşmada” Ülkenin bugün bu noktaya gelmesine, temel hak ve özgürlüklerini bariyer ve barikatların kalkmasına kaynaklık teşkili eden, cesareti ile dirayeti ile dünyada umut olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu iradesini ayakta alkışlıyoruz” dedi

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen 7’inci Olağan Genel Kurulu Kızılcahamam’da bir otelde başladı. Program, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların anıldığı video gösteriminin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Soner Can Tufanoğlu’nun Divan Başkanlığına seçildiği kurulda Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Ali Yalçın’ının yanı sıra Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bulunan şube başkanları katılım gösterdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024