Vali Erol Ayyıldız’ın Berat Kandili Mesajı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Vali Erol Ayyıldız’ın Berat Kandili Mesajı

Vali Erol Ayyıldız’ın Berat Kandili Mesajı
Yayınlama: 5 Mart 2023 Pazar - 1.115
A+
A-

Üç aylardan sonuncusu olan Ramazan’ın mübarek iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, Rabbimizin bir lütfuna daha erişecek, Berat Kandili'ni idrak edeceğiz.

Berat Kandili, Allah’ın rahmet ve mağfiretiyle tecelli ederek kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği ve yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandırdığı çok özel bir zaman dilimidir.

Yaşadığımız depremler ve devam eden artçı sarsıntılar yüreklerimizde derin yaralar açmıştır. Yaşadığımız bu zor zamanlarda aziz milletimiz hemen kenetlenerek harekete geçmiştir. Tarih boyunca da gerek savaşlar, göçler gerekse doğal afetler olsun yaşadığımız tüm zorlukları milletimiz birlik, beraberlik ve kardeşliği ile aşmıştır. Bugün de devlet ve millet olarak el ele, omuz omuza bu asrın felaketinin üstesinden geleceğiz.

Dualarımızla umutlarımızı yeşerttiğimiz, ülkemizin, birlik, dirlik ve beraberliğinin güçleneceği bu mübarek gecede kaybettiğimiz canlarımız için Allah’tan rahmet, bütün afetzede vatandaşlarımıza da sabırlar diliyorum.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024