Akıl Almaz Görüntüler! Vİcdanları sızlatan görüntüler bu kez Eskişehir’den - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Akıl Almaz Görüntüler! Vİcdanları sızlatan görüntüler bu kez Eskişehir’den

Akıl Almaz Görüntüler! Vİcdanları sızlatan görüntüler bu kez Eskişehir’den
Yayınlama: 29 Kasım 2022 Salı - 1.147
A+
A-

Türkiye'de hayvan barına olmayan tek büyükşehir belediyesine sahip olan Eskişehir'de bu konudaki tüm sorumluluk ve yük alt belediyelere kalmış durumda. Ancak oradan da ortaya çıkan görüntüler vicdanları sızlatacak türden. 

Geçtiğimiz yıllarda hayvan mezarlığını çevrilen ve bir çok ölü kedi ve köpek yavrusunun görüntülerinin ortaya çıktığı Tepebaşı Belediyesinden sonra bu kez bir skandal görüntü de Odunpazarı Belediyesinden geldi. 

2015 Haziran - Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Duygu Kurt, moloz döküm alanında toprağa gömülü çok sayıda kedi ve köpek ölüsü bulduklarını söyledi. Aralarında çok sayıda yavrunun da olduğu 54 adet köpek ve kedi ölüsü bulduklarını söyledi. 

Bu kez skandalın adresi Odunpazarı 

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağına 2022 yılında getirilen ve sayıları 100'ü aştığı belirtilen yasaklı ırk köpekler bakılmamaktan ve açlıktan öldü. Kafeslerdeki ölü köpeklerin görüntüleri ve bir deri bir kemik kalmış halleri dehşete düşürdü. 

Barınak içerisinde ölen bazı köpeklerin fotoğrafları yürekleri sızlattı. Aşırı zayıf oldukları görülen ve vücutlarında yara olan köpeklerin hangi şartlarda bakıldığı sorusunu akıllara getirdi.

9 Mart 2022 tarihinde aynı barınakta çalışan bir görevli tarafından yaralı köpeği sürükleme görüntüleri ortaya çıkmış, ardından görevli farklı birimde çalışmasına devam etmişti.

Odunpazarı Belediyesi hayvan barınağındaki hayvan ölümleri daha önce de çeşitli görüntülerle gündeme gelmişti. 

Hayvan barınağı çevresinde çekildiği belirtilen ve hayvanların toplu mezarlara atıldığı görüntüler geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada paylaşılmıştı. 


ODUNPAZARI’NDA ÖLÜM ODALARI!


Barınakta Neler Oluyor? ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NE SUÇ DUYURUSU


Bu iddialar Odunpazarı Belediyesinin Başını AĞRITIR

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024